DA1 wint knap bij nummer twee
Zondag 29 april 2012 reisden de Teisterbanders DA1 dames af naar Lichtenvoorde om daar aan te treden tegen de dames van Longa'30. Een tegenstander die in Kerk-Avezaath indruk had gemaakt en tweede staat op de ranglijst. Teisterbanders liet zich van zijn beste kant zien en won de uitwedstrijd verdiend met 2-3.

Longa'30DA1 – Teisterbanders DA1 2-3 (2-2)
Op de eerste tien minuten na heeft Teisterbanders de nummer twee Longa'30 goed partij gegeven. Na tien minuten werd het goede combinatievoetbal van Longa'30 beloond met de 1-0 door de rechterspits, maar vanaf dat moment was het Teisterbanders wat steeds beter in de wedstrijd kwam. In de 20e minuut scoorde topscorer Melanie Pesch de 1-1 na een goede assist van Jonne Vermeulen. Het spel speelde zich grotendeels af op het middenveld. In de 33e minuut kreeg Longa'30 een hoekschop. De voorzet werd gegeven en er werd een overtreding gemaakt door Longa'30. De scheidsrechter dacht hier anders over en legde de bal op de stip. Ook Longa'30 was verrast, want dat had zich al weer verdedigend opgesteld. Het cadeautje van de scheidsrechter werd goed uitgepakt, 2-1. Teisterbanders ging niet bij de pakken neerzitten een boogbal van Roos van Gent werd door de keepster een beetje raar verwerkt waarbij ze zichzelf blesseerde. De hoekschop die hierop volgde was ook gevaarlijk maar werd weggewerkt, kwam bij Teisterbanders en men combineerde door de midden richting het doel van Longa'30. Alleen een overtreding kon Teisterbanders tegenhouden en zodoende kwam er in de 44e minuut een vrije trap net buiten het strafschopgebied. De keepster van Longa'30, die rare dingen deed,  zette haar muur compleet verkeerd en liet een heel groot gat achter. Marijke van der  Weerd schoot de bal over de muur maar de bal leek houdbaar echter de keepster sloeg de bal eigenlijk mis waardoor de verdiende 2-2 ruststand op het bord verscheen.

In de rust ging Aniek Arisse (meisjes B) warmlopen en kwam in de ploeg voor Daphne  van Velsen (meisjes B), Van Velsen speelde een hele goede helft bij dames 1. De tweede helft voelde Aniek zich prima thuis bij de dames en speelde heel erg vrij. De snelheid bij de dames is echter iets hoger dan bij de meisjes en Arisse twijfelde een beetje waar Longa'30 van profiteerde echter de andere meiden hielpen Aniek en zo werd het probleem opgelost. Door slecht voetballen bij Longa'30 achterin kon Van Gent profiteren en alleen op de keeper afgaan en heel koel de 2-3 maken. Na dit doelpunt was het nog maar een ploeg die voetbalde en dat was Teisterbanders. Longa'30 probeerde het wel maar het waren alleen maar lange ballen terwijl de snelle spitsen eigenlijk met combinatievoetbal beter tot hun recht komen. Arisse herstelde zich prima en ging af en toe zelfs de tegenstander uitspelen. Teisterbanders deed een  ding verkeerd en dat was verzuimen afstand te nemen van de thuisclub. Meerdere mogelijkheden werden verprutst waardoor het tot het eind spannend bleef, maar verdiend de overwinning mee naar Avezaath genomen werd.

Vermeldenswaardig was zeker het optreden van de twee meiden van de MB1 die allebei een geweldige wedstrijd hebben gespeeld. Bedankt meiden toppie.