Teisterbanders na pak op de broek klaar
Zondag 20 mei 2012 speelde Teisterbanders in Tilburg bij TSV Gudok de tweede wedstrijd in de nacompetitie. Na het 1-2 verlies in de eerste wedstrijd stonden de mannen van trainer Jan van Setten voor een moeilijke opgave. Dit keer toonde de Tilburgers hun ware gezicht en veegden Teisterbanders met 7-0 van de mat.

Teisterbanders begon goed op het kunstgras en speelde een prima eerste half uur. Kansen kwamen er ook. Jan van Mourik dook twee keer voor het Tilburgse doel op, maar scoorde niet. Verder kwam Teisterbanders niet, omdat de eindpass vaak net niet goed was. Net voordat het eerste half uur was verstreken, kwam Teisterbanders ongelukkig op achterstand. Bij een voorzet kwam Martijn van Duren goed voor zijn tegenstander en raakte de bal. Deze hobbelde via de binnenkant van de paal achter doelman Erik van der Weerd. Uit het niets viel ook de 2-0 en met de 3-0 net voor rust, was wel duidelijk dat er deze middag weinig te halen was voor Teisterbanders.

Na rust kwamen Joost Blok en Michel Hendrickx in de ploeg voor Van Mourik en Joey van Essen. Hendrickx kreeg een prima kans, maar stuitte op de doelman. Tien minuten na rust viel de 4-0 en daarna speelde Teisterbanders de wedstrijd plichtmatig uit. Een kwartier voor tijd kreeg Cees Arissen zijn tweede gele kaart en kon vertrekken. Tegen tien man voerde de thuisclub de score vervolgens op naar 7-0.

Opstelling: Erik van der Weerd, Harmen van Rinsum, Robert Scheurwater, Vincent Steur, Cees Arisse, Martijn van Duren, Floor van Gent, Dennis Jansen (65. Marc van Kuilenburg), Levi Molle, Joey van Essen (46. Michel Hendrickx) en Jan van Mourik (46. Joost Blok).