Nacompetitie bereikt

Gerard van Zwam, trainer van het 1e elftal, had dit seizoen de uitdaging om te gaan verjongen. Dit is aardig gelukt, met veel spelers van 17, 18 of 19 jaar. Samen met de meer ervaren spelers hebben zij ervoor gezorgd dat zij met nog één wedstrijd te gaan een periodetitel gepakt. Een mooie prestatie zijn voor de ploeg van Gerard van  Zwam, want de laatste periodetitel is alweer acht jaar geleden.Zondag 2 juni a.s. speelt Teisterbanders in de eerste ronde van de nacompetitie in Standaardbuiten tegen vijfde klasser SVC.

Vacature trainer 2e elftal

Afbeelding: Trainer gezochtVoor ons 2e elftal, uitkomend in de reserve 4e klasse KNVB, zoeken we een enthousiaste, gedreven trainer voor het komende seizoen. We zijn een leuke dorpsclub waar alles goed voor elkaar is en dat willen we ook zo uitdragen.

Taken:

– Het geven van de training op dinsdag en donderdag.

– Begeleiden en coachen van de wedstrijden op zondag.

– Daarnaast een goede samenwerking met onze hoofdtrainer.

Voorwaarden

Wij bieden een passende vergoeding en ook goede trainingsfaciliteiten en materialen.

Voor vragen en of sollicitaties, bel of mail Erik van der Weerd, Bestuurslid technische zaken 0634933518

Erelid Gerrit Knobbout overleden

Vrijdag 1 maart 2024 is erelid Gerrit Knobbout op 81 jarige leeftijd overleden. Knobbout is bijna zeventig jaar lid geweest van Teisterbanders en is heel lang vrijwilliger geweest. Hij is ook bestuurslid geweest en heeft een grote rol gespeeld tijdens de realisatie van de nieuwbouw. Daar was hij de man die veel coördineerde en zorgde dat zaken werden gerealiseerd. Ook nadat Knobbout geen functie meer bekleedde binnen de club, was hij een trouwe bezoeker van de ALV. Hij toonde zich een kenner van de cijfers en wist door zijn opmerkzaamheid de peningmeester scherp te houden. Ook was hij een trouwe supporter van zijn kleinzoon. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte bij de verwerking van dit verlies. Als eerbetoon zal komend weekeinde voor aanvang van de senioren en junioren wedstrijden een minuut stilte in acht worden genomen en zullen de spelers van het eerste en VR1 een rouwband dragen.


Ga door met het lezen van Erelid Gerrit Knobbout overleden

Gerard van Zwam ook volgend seizoen hoofdtrainer

vastgelegdGerard van Zwam is ook komend seizoen als hoofdtrainer aan Teisterbanders verbonden. Onder het toeziend ook van de kersverse voorzitter Sandra de Kock en bestuurslid voetbaltechnische zaken Erik van der Weerd, tekende Van Zwam zijn contract. Zowel club als trainer zijn zeer tevreden met elkaar. We hebben Gerard leren kennen als een enthousiaste, goede trainer met ook oog voor de rest van de club. Met een sterk verjongde selectie zijn we bezig aan een leuk en goed seizoen.


Ga door met het lezen van Gerard van Zwam ook volgend seizoen hoofdtrainer

Sandra de Kock nieuwe voorzitter, Jan van Mourik bestuurslid

Tijdens de algemene ledenvergadering op 13 decmeber 2023 is Sandra de Kock gekozen tot nieuwe voorzitter. Zij volgt Goos van Alphen op die teruggetreden is. Jan van Mourik is eveneens toegetreden tot het bestuur en zal de post vitaliteit op zich nemen. Tijdelijk zal hij de vertrekkende jeugdvoorzitter Friso Korthouwer vervangen die wegens drukke werkzaamheden zijn functie neerlegt. Heel spijtig, maar een te respecteren beslissing.

VOG aanvragen

Plaatje: VOGMet de start van het nieuwe seizoen dienen enkele personen een nieuwe Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen en nieuwe kaderleden dienen er een te kunnen overleggen. Waarom ook weer een VOG? Kijk hier voor informatie hierover. De personen die een (nieuwe) VOG in dienen te leveren, krijgen per E-mail bericht hierover. Wacht op dit bericht en vraag daarna de VOG aan. Je hebt hiervoor je DiGiD nodig. Het aanvragen van een VOG is gratis.