De Dagbladen

Via de onderstaande links naar dagbladen kunnen via de sportrubrieken wedstrijdverslagen worden gelezen van wedstrijden van Betuwse clubs. Dit betreft zowel wedstrijden tussen twee Betuwse clubs als wedstrijden tussen een Betuwse club en een Brabantse club.
Brabants Dagblad
De Gelderlander
Eindhovens Dagblad
BN De Stem
logohetkontakt
PERSRECENTIES
Foto: Promotie Teisterbanders VR1Dinsdag 3 juni 2014 was in de “De Gelderlander” een artikel te vinden met Banu Gürcüoglu n.a.v. de promotie van VR1 naar de eerste klasse. Klik op de foto voor het complete artikel.
Nieuwe jeugdcoördinator in De ZakengidsVrijdag 27 april 2012 was in de “De Zakengids” een artikel te vinden met jeugdvoorzitter Erik Rekveld die de nieuwe jeugdcoördinator voorstelde. Klik op de foto voor het complete artikel.
Teisterbanders DA1 in De Stad TielWoensdag 25 mei 2011 was in de “De Stad Tiel” een artikel te vinden met trainer Marco van Overbeek van Teisterbanders DA1. Klik op de foto voor het complete artikel.
Teisterbanders DA1 in De GelderlanderMaandag 16 mei 2011 was in de “De Gelderlander” een verslag te vinden van de kampioenswedstrijd van Teisterbanders DA1 op zondag 15 mei 2011. Klik op de foto voor het complete artikel.
Teisterbanders DA1 in De GelderlanderZaterdag 14 mei 2011 was in de “De Gelderlander” een artikel te vinden over de succesvolle Teisterbanders DA1 ploeg die op de rand staat van een unieke prestatie. Klik op de foto voor het complete artikel.
Teisterbanders D1 bezoekt gemeente Buren in De GelderlanderDinsdag 1 juli 2009 was in de “De Gelderlander” een artikel te vinden over het bezoek van Teisterbanders D1 aan de gemeente Buren n.a.v. een verzoek van het bestuur. Klik op de foto voor het complete artikel.
Jubileumcommissie in De ZakengidsWoensdag 10 juni 2009 was in de “De Zakengids” een artikel te vinden over de jubileumcommssie van Teisterbanders. Klik op de foto voor het complete artikel.
Teisterbanders accommodatie in De GelderlanderDonderdag 18 december 2008 was in de “De Gelderlander” een artikel te vinden over de Teisterbanders accommodatie. Klik op de foto voor het complete artikel.
Bert-Jan van Veenendaal in De GelderlanderDonderdag 28 augustus 2008 was in de “De Gelderlander” een artikel te vinden over Teisterbanders aanvoerder Bert-Jan van Veenendaal. Klik op de foto voor het complete artikel.
Erik van der Weerd in De GelderlanderVrijdag 18 april 2008 was in de “De Gelderlander” een artikel te vinden over Teisterbanders doelman Erik van der Weerd. Klik op de foto voor het complete artikel.
Tekortkomende accommodatie in De GelderlanderDonderdag 3 april 2008 was in de “De Gelderlander” een artikel te vinden over de tekortkomende accommodatie. Klik op de foto voor het complete artikel.
Vrijwilligerscommissie in De GelderlanderWoensdag 19 maart 2008 was in de “De Stad Tiel” een artikel te vinden over de vrijwilligerscommissie. Klik op de foto voor het complete artikel.
Jan van Mourik in De GelderlanderVrijdag 7 december 2007 was in de “De Gelderlander” een artikel te vinden over Jan van Mourik. Klik op de foto voor het complete artikel.
Stan Hooft in De GelderlanderMaandag 19 februari 2007 was in de “De Gelderlander” een artikel te vinden over F2 speler Stan Hooft. Klik op de foto voor het complete artikel.
Cees Spek in De GelderlanderDinsdag 16 januari 2007 was in de “De Gelderlander” een artikel te vinden over Cees Spek. Klik op de foto voor het complete artikel.
Rutger Stigt Thans in De GelderlanderMaandag 9 oktober 2006 was in de “De Gelderlander” een artikel te vinden over Rutger Stigt Thans. Klik op de foto voor het complete artikel.
Niels de Morée in de voetbalkrant van De GelderlanderNiels de Morée in de voetbalkrant van De GelderlanderWoensdag 30 augustus 2006 was in de voetbalkrant van “De Gelderlander” een artikel te vinden over Niels de Morée. Klik op de foto voor het complete artikel.
Kerk-Avezaath kan weer schaatsen.Donderdag 3 augustus 2006 was in weekblad “De
Stad Tiel” de Teisterbanders ‘schaatsbaan’ in het nieuws. Klik op de foto voor het complete artikel.
Als het nodig Is, neemt Mlchel Jansen ook bij Teisterbanders de troffel ter handVrijdag 2 september 2005 kwamen dagblad “De
Gelderlander” met de “amateurVOETBALkrant”. Teisterbanders spits Michel Jansen blijkt beroepsmatig aardig wat in huis te hebben. Klik op de foto voor het complete artikel.
Bart Karsijns, Sander Voerman en Sjors van Baal (vlnr)Dinsdag 19 april 2005 kwamen dagblad “De
Gelderlander” in de rubriek “De Vrijwilliger” de organisatoren van het
Lentefeest aan bod. Klik op de foto voor het complete artikel.
Bart Karsijns, Sander Voerman en Sjors van Baal trekken de karWoensdag 23 maart 2005 was in weekblad “De Stad Tiel” te lezen dat de nieuwe Lentefeestcommissie druk ik de weer is met de invulling van het Lentefeest editie 2005. Klik op de foto voor het artikel.
Erik van der Weerd deed gisteravond, nauwelijks 24 uur na de monsternaderlaag tegen ISC, praktijkexamen voor zijn trainersdiplomaDinsdag 9 november 2004 was in dagblad “De Gelderlander” te lezen dat Erik van der Weerd wel een heel druk baasje is. Klik op de foto voor het artikel.
Mathijs van der Donk heeft ambitiesVrijdag 5 maart 2004 was in dagblad “De Gelderlander” te lezen dat Mathijs van der Donk alles wil doen op de derde periodetitel te pakken. Klik op de foto voor het artikel.
Rob Besems en Renate Niessen in De Stad BurenWoensdag 23 april 2003 was in weekblad “De Stad Buren” te lezen dat het Lentefeest 2003 voor Rob Besems en Renate Niessen meer is dan een draaiboek volgen. Klik op de foto voor het artikel.
'Gillende keukenmeiden' tijdens optreden Di-RectZaterdag 26 april 2003 was in dagblad “De Gelderlander” te lezen dat het Lentefeest 2003 van start was gegaan. Klik op de foto voor een grotere afbeelding.
Clubleven in Dagblad RivierenlandMaandag 23 september 2002 werd er in de rubriek “Clubleven” in het dagblad “Dagblad Rivierenland” aandacht besteed een vrijwilligster van Teisterbanders. Klik op de foto voor het artikel.
Website in De Stad TielWoensdag 23 januari 2002 werd er in de rubriek “www.website” in het weekblad “De Stad Tiel” aandacht besteed aan www.teisterbanders.nl. Klik op de foto voor het artikel.
Teisterbanders in Dagblad RivierenlandMaandag 17 september 2001 werd er in de rubriek “Uit de Schaduw” in het sportkatern van “Dagblad Rivierenland” aandacht besteed aan Teisterbanders. Klik op de foto voor het artikel.
Frans Körver te gastWoensdag 12 september 2001 was Frans Körver te gast bij Teisterbanders. Klik op de foto en lees het artikel dat op donderdag 13 september in dagblad “De Gelderlander” stond.
Teisterbanders in amaterubijlagesTeisterbanders in amateurbijlagesDonderdag 30 augustus en vrijdag 31 augustus 2001 verschenen zowel bij dagblad “De Gelderlander” als bij dagblad “Dagblad Rivierenland” de bijlages Amateurvoetbal. In beide kranten is ook iets te vinden over Teisterbanders.Klik op de afbeeldingen van de amateurbijlages meer voor informatie.Bij “Dagblad Rivierenland” hebben ze er in ieder geval kijk op.
Website in Dagblad Rivierenland
Lees hier het artikel uit “Extra Nieuws” van 17 mei 2000.
Lees hier de recentie uit “De Gelderlander” van 10 mei 2000.